Hoe werkt het?

We verkopen bingoboekjes die bestaan uit een set van 5 bingokaarten met 5 verschillende kleuren. Er worden namelijk 5 rondes gespeeld.

Eén bingoboekje kost €5

Je kan maximaal 5 boekjes per huishouden bestellen. 

Bestellen kan tot en met donderdag 14 mei 23:59 uur.

Er is een maximumaantal boekjes, dus op = op!

Op zaterdag 16 mei kunnen de boekjes worden opgehaald tussen 9:00 uur en 16:00 uur in Cultureel Centrum D’n Bogerd in Druten.

Je ontvangt van ons op vrijdag 15 mei een e-mail met daarin je deelnamenummer én een tijdvak waarin je de boekjes op zaterdag 16 mei op kunt halen. Op die manier voorkomen we dat het te druk wordt in D’n Bogerd.

Je kunt in D’n Bogerd alleen met je pinpas betalen. We kunnen helaas géén contant geld accepteren.

De bingo wordt live uitgezonden via YouTube. De link komt op deze website te staan.

De livestream start om 19:30 uur. De bingo zelf begint om 20:00 uur. 

We spelen 5 rondes met 5 verschillende kleuren bingokaarten. De presentatoren geven aan met welke kleur gespeeld wordt.

Per bingoronde zijn er verschillende prijzen te winnen. Het aantal prijzen hangt af van het aantal verkochte bingokaarten.

Als je bingo hebt, kun je een Whatsapp sturen naar een speciaal telefoonnummer. Dit telefoonnummer ontvang je bij het ophalen van de boekjes.

Je moet een foto meesturen van de bingokaart. De foto wordt gecontroleerd door een jury. Let op: de jury beslist altijd; er is geen discussie mogelijk.

Als er meerdere bingo’s tegelijk zijn, geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Zorg dus dat je het telefoonnummer opslaat in je telefoon, zodat je snel kunt appen als je bingo hebt.

Heb je nog oude bingokaarten thuis in de la liggen? Jammer! 

De bingoboekjes die wij verkopen hebben een uniek nummer, waardoor je niet vals kunt spelen.

Van harte gefeliciteerd! De prijzen zullen enkele dagen na de bingoavond digitaal óf per post worden opgestuurd naar de winnaars.

Op de avond zelf is er een speciaal helpdesk-nummer waarmee je kunt appen. Natuurlijk kunnen we je niet helpen als de WIFI thuis uitvalt, maar we kunnen wel al je vragen beantwoorden over de bingo.

tekst

Welke prijzen zijn er te winnen?

De prijzen bestaan uit cadeaubonnen van Maas en Waalse ondernemers.

Alle opbrengsten van de bingo komen ten goede aan Maas en Waalse ondernemers. De organisatie heeft uiteraard geen winstoogmerk.
Er zijn cadeaubonnen van diverse lokale ondernemers te winnen variërend van 25 tot 100 euro. Het aantal prijzen hangt af van het aantal verkochte bingoboekjes.
De Maas en Waalse Bingo is een kansspel. Je maakt dus kans op prijzen, maar dit is niet gegarandeerd. Indien je geen prijzen wint, krijg je je geld dus ook niet terug.